LAURA PEDERSEN

Jeg er uddannet som eksamineret hestemassør fra Happy Horse Center v. Charlotte Joy i 2013.

Jeg startede egentlig på denne uddannelse for at have redskaberne til at massere mine egne travheste i stalden og for at opnå bedre resultater i væddeløbssporten. Men det blev hurtigt til mere end dét.

Kort tid efter valgte jeg at tage uddannelsen som diplomeret laserterapeut til dyr og indkøbte efterfølgende min laser fra Powermedic (Laserpro 1500). Senere har jeg ogå investeret i Laser fra Athleta Laser. 

I 2018 blev jeg færdiguddannet ergoterapeut på profession højskolen Absalon i Næstved. Denne uddannelse har givet mig endnu mere forståelse for fysiologi, anatomi og generel forståelse for bevægelse og selve mennesket. Efter endt uddannelse som ergoterapeut valgte jeg at udvide mine laserterapi ydelser til også at omfatte mennesker og ikke kun dyr. På nuværende tidspunkt arbejder jeg sideløbende i en ergoterapeutisk stilling på et botilbud under psykiatri og handicap området. Sammenlagt har dette været grundlaget for min måde at arbejde med dyr og mennesker, hvilket har vist sig, at være en ganske fornuftig kombination.

Jeg stræber kontant efter at dygtiggøre mig med forkellige uddannelser og kursuser – hvilket også har betydet indkøb af Bemer Vet Dækken samt Elektroterapi udstyr. 

UDDANNELSE

  • Eksamineret hestemassør
    – Diplomeret laserterapeut til dyr
    – Bachelor i Ergoterapi
  • Grundkursus i elektroterapi samt fire moduler ene undervisning af optimering af forskellige områder.