Hestemassage:
Jeg tilbyder hestemassage til alle typer heste – uanset om det er hyggehesten, der skal have lidt ekstra wellness, ridehesten på top plan som skal yde max, travhesten, den ”normale” ridehest, som har lidt stivheder eller problemer eller hesten, der er i genoptræning.

Hestemassage er med til at balancere hesten fysisk og psykisk. – Min opgave som massør er at identificere muskelspændinger og fjerne dem. Under massagen arbejdes der i vævet og musklen, hvilket betyder, at blodkarrene åbner sig og medfører øget blodgennemstrømningen og cirkulation.

Ved tryk skubbes lymfe og blod væk fra området og dermed også affaldsstoffer, hvilket giver mulighed for at nyt blod med næringsstoffer og ilt kan komme til, når trykket fjernes, som giver grobund for en sund muskel. Stort set alle heste kan have gavn af massage. Man kan have brug for en massør, når man fx oplever hesten har en god og dårlig side at ride på, når der er problemer i gangartsskifte, head-shaking, sadelproblemer osv.

Massage er fordelagtig under genoptræning efter skade, boksro, stabiliserende element efter kiropraktisk besøg og som forebyggelse af skader! En hest der er i balance holder længere – det vil sige færre skader og en længere aktiv ”levetid.”

Regelmæssig massage kan forbedre hestens præsentation med op til 20%!